WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VICTORIA’04-MAASDIJK

VLAARDINGEN- In de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werd door beide partijen volop gewisseld. In het team van Victoria’04 konden enkele nieuwe gezichten worden ontdekt, maar door verhinderingen ontbraken er enkele spelers. Het werd een nuttige oefenpartij, waarbij opviel dat af en toe de scherpte ontbrak. De brede selectie van Victoria’04 geeft de trainersstaf veel mogelijkheden om een sterk collectief neer te zetten, hetgeen van belang zal zijn in de sterk ingeschatte nieuwe competitie.

In de eerste helft liet Maasdijk de thuisclub komen om waar mogelijk te kunnen counteren in de omschakeling. Maasdijk kwam op een 0-1 voorsprong toen een als voorzet bedoeld balletje over sluitpost Jochem van der Hoff via de onderkant van de lat in het doel verdween. Kort hierna kwam Victoria’04 op gelijke hoogte na een prachtige aanval over vele schijven; intikker Roy Meerten, assist Joey van der Zouwen. Naar mate de partij vorderde kwam Maasdijk iets meer uit de verdediging, waardoor het een levendige wedstrijd werd.

Na de rust betekende wederom een fraai opgezette aanval, dat Nailey Girigorie in stelling kon worden gebracht: 2-1. Nadat Maasdijk geprofiteerd had van een misverstand in de achterhoede van Victoria’04, kwam de thuisclub op een 3-2 voorsprong door een doelpunt van Joey van der Zouwen. Lars Kortleven deed ook een duit in het zakje en scoorde met een fraai schot: 4-2. Hierna poeierde Nailey Girigorie een strafschop keihard tegen de lat.

In de slotfase liet Victoria’04 de teugels even vieren en mocht Maasdijk de eindstand bepalen op 4-3.

Kort samengevat: om een nuttige wedstrijd voor beide teams.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven, Robbin Winsveen, Colin Pleijsier, Roy Meerten, Lars Kortleven, Rilgilio Ramsubagh, Michael Blok, Jelle Blankestijn, Nailey Girigorie, Remco van der Laan, Joey van der Zouwen, Robin den Breems, Rens van Huet, Bob Planken, Jur de Visser, Nick Rutten.

Eindstand: 4-3 (bij rust 1-1).