ROTTERDAM- Rotterdam is een van de steden die deel uitmaakt van de ‘C40 Cities Climate Leadership Group’, een initiatief dat niet als zodanig is behandeld door de gemeenteraad. De C40 Cities vormen een globalistisch netwerk dat radicale veranderingen in het stedelijk beleid nastreeft, zonder dat de lokale bevolking hierover zeggenschap of zelfs inspraak heeft. Het netwerk wordt aangestuurd door bijna 1000 burgemeesters van de grootste steden ter wereld, onder wie de niet-verkozen regent Ahmed Aboutaleb (PvdA). Deze burgemeesters hebben het voornemen om voor 2030 de consumptie van vlees, melk en privéauto’s te verbieden in meer dan duizend steden, waaronder 13 grote Duitse steden zoals Berlijn en de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.
Cities Race to Zero is een onderdeel van de Race to Zero-campagne van de Verenigde Naties, die steden en lokale overheden oproept om de uitstoot van CO2 tegen 2030 te halveren. De globalisten achter het netwerk beweren dat ze een betere toekomst willen creëren voor iedereen, maar ze gaan voorbij aan het democratisch proces, waardoor u geen zeggenschap heeft over de maatregelen die uw leven zullen beïnvloeden, noch de mogelijkheid heeft om ze af te keuren.
In Rotterdam worden nu al elk weekend vier straten in het centrum afgesloten voor het verkeer. Dit zou zijn om de overlast van auto’s te verminderen. Dit doet denken aan de situatie in Amsterdam, waar de Weesperstraat ook tijdelijk een autovrije zone werd. Veel Amsterdammers zijn hier niet blij mee, omdat ze vrezen dat dit een stap is naar een 15 minutenstad, waar alles wat u nodig heeft op loop- of fietsafstand is. Dit zou aansluiten bij de agenda van het World Economic Forum (WEF), die de vrijheid en privacy van de stadsbewoners wil inperken, omdat ze alleen nog maar met een QR-code hun wijk mogen verlaten en zich moeten onderwerpen aan het regime, van het WEF.